Youngblood

Wat maakt Youngblood Make-up zo bijzonder en uniek?

Youngblood

Youngblood make up bestaat uit 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. Dit zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Geeft een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans. Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat. Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking.

Youngblood voor alle huidtypes!

De producten zijn geschikt voor  de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. Kortom, deze make-up is geschikt voor alle huidtypes.

Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect. Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Is waterproof en lang houdbaar. Laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Is niet getest op dieren.

Youngblood make-up