Verhuisbericht

Lieve klant,

Met een dubbel gevoel deel ik dit nieuws met u. Misschien weet u wel dat ik sinds december 2017 van Arnhem naar Doetinchem ben verhuist.

Het huurcontract van de Kortestraat zal 1 februari 2019 aflopen en dit is het juiste moment voor mij om een keuze te gaan maken wat ik nu echt wil voor in de toekomst. Ik heb vele opties bekeken maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat Éclairé per eind januari 2019 gaat verhuizen naar Doetinchem.
Dit was voor mij een moeilijk besluit om te maken. Ondanks het succes van Éclairé, past dit het best bij mijn toekomstbeeld. Met heel veel plezier heb ik 5 jaar lang met Éclairé in de Kortestraat gezeten (al 25 jaar een begrip in Arnhem).
Door verschillende redenen zeg ik gedag tegen deze plek (Graag licht ik dit persoonlijk toe).
Éclairé zal voortzetten aan de Bezelhorstweg 102 te Doetinchem. We werken hard aan deze plek om een mooie sfeervolle ruimte te creëren om u weer te mogen behandelen (foto’s volgen nog).
Uiteraard zal ik begrijpen dat de afstand misschien voor u een probleem is en we misschien afscheid van elkaar moeten nemen en uiteraard zal ik het fantastisch vinden als u met mij mee zult gaan, ik zal dat enorm waarderen.
Ik wil u in ieder geval heel erg bedanken voor al het vertrouwen dat u in mij heeft gehad.
Ik heb veel geleerd en genoten van alle mensen die ik bij Éclairé heb ontmoet.
Ik hoop u nog te mogen ontmoeten bij Éclairé in de Kortestraat zodat ik u het een en ander kan toelichten
en andere alternatieven met u kunt bespreken. U kunt nog tot en met 12 januari 2019 een afspraak inplannen in Arnhem. Houd u er rekening mee dat het rond de feestdagen altijd extra druk is, dus wilt u graag nog een keer worden behandeld door mij, plan dan op tijd een afspraak in. In de maand december / januari zult u ook een bedankje ontvangen tijdens uw bezoek.

Uiteraard zal er een grote openingsactie komen om u kennis te laten maken met de nieuwe salon.

Informatie

Adresgegevens:

Éclairé Totale Huidverzorging
Bezelhorstweg 102
7009 NE Doetinchem

Gratis parkeren
Nieuwe prijslijst zult u nog ontvangen

(Verwachte) Openingstijden:

Maandag:           09:30 – 15:30 / 18:30 – 21:30
Dinsdag:             09:30 – 15:30 / 18:30 – 21:30
Woensdag:         Gesloten
Donderdag:        09:00 – 13:30
Vrijdag:               09:00 – 13:30
Zaterdag:            Eerste zaterdag v/d maand geopend

Liefs,
Patricia