Beauty Supps

Supplementen: er goed uitzien door van binnen goed voor jezelf te zorgen.

Een stralende huid is een teken van gezondheid. Om er mooi en stralend uit te zien is het van belang om de juiste producten en behandelingen te combineren met de juiste voeding voor optimaal resultaat. Waarom zou je supplementen nemen. Ik eet toch gezond? Supplementen zijn altijd nodig ook al eet je nog zo gezond. Supplementen zijn een aanvulling op onze voeding. Voeding blijft de basis. Maar omdat onze moderne levensstijl zoveel meer van ons vraagt als jaren geleden heeft het lichaam ook meer nodig. Tevens is door productieprocessen het voedsel steeds minder voedzaam. Een voorbeeld: in een aardbei zit nu 80% minder vitamine C dan in 1985! Om de dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen te krijgen moet je 19 kiwi’s eten! Dus krijgen we te weinig vitamines en mineralen binnen uit onze dagelijkse voeding. Een aanvulling met supplementen is daarom verstandig.

Wat is nou goed?

Er is van alles te koop in de wereld van de supplementen. Van goedkoop tot enorm duur. Wat is nou goed? Wat is het verschil? De juiste supplementen zijn bio identiek. Dit wil zeggen dat de stoffen lichaamseigen zijn en dus worden opgenomen en niet gewoon worden uitgeplast. Daarnaast moeten de concentraties hoog genoeg zijn en combinaties gemaakt worden die in de natuur ook voorkomen. Daarom hebben wij gekozen om met de Beauty Supps samen te gaan werken. Deze supplementenlijn is ontwikkeld door een team van medisch biologen en voedings-ingenieurs met als doel er goed uitzien door van binnen goed voor jezelf te zorgen.

Wij zijn opgeleid om u te adviseren in supplementen met specifieke doeleinden. De persoonlijke adviezen die u van ons krijgt, gecombineerd met de juiste huidverbeterings behandelingen zorgen voor een optimaal resultaat.

Wilt u een advies welke supplementen het beste bij uw huid en gezondheid passen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen d.m.v. uw wensen en van het invullen van een voedingsdagboek bekijken waar u aan tekort komt.

supplementen Beauty Supps